Our Story

Halling


Team Halling fra Lillehammer er et nytt lag fra en nyetablert seilforening. Takket være Henrik Smith, Thomas Oksmo og Martin Kamperhaug i spissen kan vi stille et lag i cupen, og for en reise det har vært!


Båten vi seiler har en spesiell historie. Den ble bygget til VM på Hankø 1983 der den ikke klarte å kvalifisere seg. Grunnen til at vi har valgt å seile Halling har mye med dens historie å gjøre, og dens spesielle design. For meg har båtene til Herman Linge betydd mye og jeg seiler mye Soling og Yngling. Må innrømme jeg er svak for Fjordingen og er imponert over det som nå skjer med de gamle «fiske»båtene.


Jeg er stolt av å fortelle at vi alle seiler for Lillehammer Seilforening og at fire av oss bor og lever våre liv på Lillehammer. Noen av oss har seilt en del, og andre nesten ingenting.

Vårt fokus har vært å bygge klubbkultur, få frem nye seilere, skape interesse for seiling på Lillehammer og stille et lag som en forening.

Samtidig har det vært viktig å balansere dette med det nivået vi nå skal seile. Jeg har vært heldig da mange har hatt lyst til å seile med meg på Halling. Det har vært viktig å sette sammen mennesker som har god kjemi. Det tror jeg vi har lyktes med og vi ser alle frem til Hankø!


Aller mest ser vi frem til distanseseilasene. Der har Halling med rett føre mulighet til å komme langt opp på listene. Ellers gleder vi oss alle til å være en del av hele arrangementet og oppleve den gode stemningen på Hankø!


Veien vår videre i Half Ton klassen er forhåpentligvis å bli en aktiv del av vinterseilingen, og få med flere fra Lillehammer på det!


Vi sees på Hankø!

Kjell A. Steinstad

Skipper

Our Team

Crew members

  • Kjell Andreas Steinstad
  • Steinar Svamo
  • Ingvild Oma
  • Therese Tollefsrud
  • Eystein Rognan Lyche